ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η minoanDesign αναλαμβάνει να δημιουργήσει και να οργανώσει μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή προβολή προσδιορίζοντας τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί και του στόχους που πρέπει να επιτευχθούν.

Η εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, θα σας εξασφαλίσει μία αισθητική αλλά και επαγγελματική παρουσία στον χώρο του Internet.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Στόχος μας είναι το καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάζοντας την ιδανικότερη σχέση κόστους/απόδοσης.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας σας γίνεται πάντα με γνώμονα τον ευέλικτο σχεδιασμό, την υψηλή λειτουργικότητα, καθώς και την προσεγμένη πλοήγηση.

Αναλαμβάνουμε κατασκευή και σχεδίαση ιστοσελίδας κάθε κατηγορίας. Υποστηρίζουμε όλες τις δυναμικές ιστοσελίδες σε επίπεδο προγραμματισμού και μπορούμε να προσθέσουμε συγκεκριμένες δυνατότητες που θα μας ζητηθούν.

Η επιτυχία μιας ιστοσελίδας οφείλεται στην σωστή συνεργασία της εταιρείας κατασκευής και του πελάτη.

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε την αποτελεσματική προώθησή της καθώς και τον επανασχεδιασμό της, ώστε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μικρές αλλαγές μπορούν να φέρουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Το κόστος κάθε κατασκευής ιστοσελίδας είναι ανάλογο της δουλειάς που απαιτείται για τη διεκπεραίωση των εργασιών και η τιμή του καθορίζεται μετά από συνεννόηση με εσάς. Αφού μελετηθούν οι ανάγκες προσεχτικά θα έχετε μια οικονομική προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες σας χωρίς ανούσιες χρεώσεις. Παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.