ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Το Search Engine Optimization (SEO) αναφέρεται σε τεχνικές που βοηθούν στην αύξηση της επισκεψιμότητας ενός website μέσα από τη βελτίωση της θέσης εμφάνισης, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, με τη χρήση συγκεκριμένων όρων (keywords) και φράσεων σχετικών με το αντικείμενο που μας ενδιαφέρει.

Γιατί είναι σημαντικό το SEO?

Τι αξία θα είχε μια εμφανίσιμη και λειτουργική ιστοσελίδα εάν κανείς δεν μπορούσε να την βρει ? Γιατί, λοιπόν, να δαπανήσετε χρήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας την οποία, λόγω ελλιπούς προώθησης, δεν θα μπορούν να την βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες σας ? Η προώθηση ιστοσελίδων είναι ουσιώδης για την αποτελεσματική διαφήμιση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Η θέση μιας ιστοσελίδας στα αποτελέσματα αναζήτησης εξαρτάται τόσο από εσωτερικούς παράγοντες (on-site), όπως η σωστή κατασκευή των σελίδων και του περιεχομένου, όσο και από εξωτερικούς (Off-Site), όπως τα εξωτερικά links προς το website.

Το SEO σας βοηθά να ξεχωρίσετε από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού όταν ένας πιθανός πελάτης αναζητά, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στις μηχανές αναζήτησης.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προσφέρει το Search Engine Optimization, μέσα από την ανάλυση του website σας και τον καθορισμό των τεχνικών παραμέτρων που θα φέρουν ένα βελτιωμένο ranking. Έχοντας μεγάλο πελατολόγιο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πολλές επιτυχημένες καμπάνιες προώθησης SEO, μπορούμε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή της Google!

Η τεχνική SEO έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής επισκεψιμότητας, της αύξησης των πωλήσεων και της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης (brand awareness)

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του SEO

 • Αύξηση των επισκεπτών και συνεπώς των υποψηφίων πελατών σας.
 • Αύξηση της αναγνωρισιμότητας και του κύρους της επιχείρησής σας.
 • Αύξηση των πωλήσεων.
 • Σταθερά και μακροχρόνια αποτελέσματα απόδοσης.

Η διαδικασία του SEO απαιτεί μεθοδικότητα, διορατικότητα και υπομονή ώστε να εμφανιστούν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Το οικονομικό κόστος είναι ανάλογο της ανταγωνιστικότητας των keywords που θέλετε να τονίσετε, της παρούσας κατάστασης και κατάταξης της ιστοσελίδας σας, καθώς και των στόχων που εσείς θέτετε.

Το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει:

 • Keyword Research and Analysis: Στάδιο προσδιορισμού λέξεων κλειδιών που θα προωθήσουμε μέσω SEO.
 • Competition Analysis: Ανάλυση ανταγωνισμού.
 • On Page Optimization: Συγγραφή περιεχομένου (Copywriting), code optimization, εισαγωγή τίτλων και περιγραφών, εσωτερική σύνδεση σελίδων, δημιουργία sitemap με εξειδικευμένες ρυθμίσεις για μέγιστη απόδοση.
 • Off Page Optimization: Πρακτικές ενίσχυσης της δημοτικότητας της ιστοσελίδας με σκοπό να αυξήσουμε τον αριθμό και την ποιότητα των εισερχόμενων συνδέσμων (backlinks).
 • Social Media Optimization: Πρακτικές και τεχνικές ενίσχυσης της δημοσιότητας μέσα από κοινωνικά δίκτυα, online κοινότητες και forums.
 • Έλεγχος της πορείας του ranking για τα προκαθορισμένα keywords.
 • Παρακολούθηση της εξέλιξης του SEO και συνεχής επανεξέταση στρατηγικής και πρακτικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε με αποδείξεις και όχι με θεωρίες τις επιτυχίες μας στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στη συνεργασία μας με μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις και εταιρείες. Μπορούμε να αξιολογήσουμε δωρεάν την ιστοσελίδα σας και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με το Search Engine Optimization.